27o Συνέδριο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης

Σας προσκαλούμε στο 27ο Συνέδριο Ελλήνων εκπαιδευτικών Ευρώπης με θέμα «Ο ρόλος της Παιδείας στην προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής», την Τρίτη 28 Απριλίου 2020.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης Βρυξελλών σε συνεργασία με Υπηρεσίες της ΕΕ. 

Παρακαλούμε επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ως τις 5 Απριλίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα 

https://sites.google.com/view/27-synedrio-ekp-bru

 

Δρ. Διαλεκτόπουλος Αθανάσιος

Συντονιστής Εκπαίδευσης Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών

 

back to top

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

 • Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος

  Συντονιστής του Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών είναι ο Δρ. Δρ. Διαλεκτόπουλος Αθανάσιος.

  Βιογραφικό σημείωμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Rue des Petits Carmes 6,
1000 Bruxelles,
Belgique


Tηλ: 0032-2-5455519

Tηλ: 0032-2-5455520


email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

////////////////////////////////////////

Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 η επικοινωνία με το Γ.Σ.Ε. Βρυξελλών θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

A partir du vendredi 20 Mars 2020 vous pouvez contacter le Bureau d’Éducation uniquement par email à l’adresse Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

////////////////////////////////////////

ΑΝΑΚOΙΝΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

04-04-2020

Ασύγχρονη εκπαίδευση - Τηλεκπαίδευση

Ασύγχρονη εκπαίδευση - Τηλεκπαίδευση

Παρατίθενται παρακάτω μερικά βίντεο και σύνδεσμοι που μπορούν να υποστηρίξουν το έργο σας.    Εκπαιδευτικό βίντεο για συναδέλφους εκπαιδευτικούς προκειμένου να προβούν στην δημιουργία εκπαιδευτικών μαθημάτων https://www.youtube.com/watch?v=97xHKvbjRj4&t=13s&fbclid=IwAR1-sB8krC50QhoGBg7sTgrC0qCVpDHg-5xbCVckdqhVshJRGIqeUhysvgk&app=desktop ------------------------------------------------- Πώς μπορούμε να στείλουμε τις εργασίες μας στο eclass του σχολείου. Πώς τις αξιολογούν οι εκπαιδευτικοί μας. Πώς μπορούμε να δούμε τα σχόλια τους. https://www.youtube.com/watch?v=lGvvbEqrwBs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1U6wEb_0piqe9HNGmPFerDgiM4KqVdrR1uugJJ0ZcTLkueaH-hO-jkEPY&app=desktop ----------------------------------------------- Πώς δημιουργώ τάξη στην eme  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ https://www.youtube.com/watch?v=hNqjsq9_YLs&feature=share&fbclid=IwAR3lz7I0JrUm-ye-19GspNIA2lccSE9vuXuHChAoQolAIagOkdTb3C1KFdc ----------------------------------------------- Δημιουργία μαθήματος στο eclass του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου https://www.youtube.com/watch?v=53mfveB6-YQ&fbclid=IwAR2lwb9IUXV7yzyIhLrj_rKH0FErnxRIFsVtWUAObvMJ8Ka4_fgJGpWdw3E ------------------------------------------------------- Η Εκπαιδευτική Τηλεόραση εκπέμπει 10.00-12.00 με εμπεδωτικά, επαναληπτικά μαθήματα για τους...

31-03-2020

Αναβολή ημερομηνίας διεξαγωγής του 27ου Συνεδρίου Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης

Αναβολή ημερομηνίας διεξαγωγής του 27ου Συνεδρίου Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης

Από την Οργανωτική Επιτροπή του 27ου Συνεδρίου Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης στις Βρυξέλλες, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Απριλίου 2020, ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, η διεξαγωγή του Συνεδρίου  αναβάλλεται για το τέλος του Φθινοπώρου 2020 σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως.   Με εκτίμηση Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου   Δρ. Δρ. Θανάσης Διαλεκτόπουλος Συντονιστής Α'/θμιας & Β'/θμιας Εκπ/σης χωρών...

24-03-2020

Μήνυμα του Συντονιστή Εκπαίδευσης Θ. Διαλεκτόπουλου προς τους εκπαιδευτικούς του Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών

Μήνυμα του Συντονιστή Εκπαίδευσης Θ. Διαλεκτόπουλου προς τους εκπαιδευτικούς του Γραφείου Εκπαίδευ…

Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο κόσμος όλος αντιμετωπίζει, πλέον, μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται και να προξενεί χιλιάδες θανάτους σε πολλές χώρες. Απειλεί τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν κατοικεί. Η κατάσταση μας καλεί να αναδείξουμε την ατομική μας ευθύνη, τη γενναιότητα και το συλλογικό μας σθένος. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε στις χώρες όπου έχουμε αποσπαστεί από το Υπουργείο να βρούμε νέους...

19-03-2020

Λειτουργία Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης

Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 η επικοινωνία με το Γ.Σ.Ε. Βρυξελλών θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση edubru.mail@gmail.com.   A partir du vendredi 20 Mars 2020 vous pouvez contacter le Bureau d’Éducation uniquement par email à l’adresse edubru.mail@gmail.com.

13-03-2020

Μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας CoVid-19 στις ελληνικές εκπαιδευτικές μονάδες των χωρών αρμοδιότητας του Γ.Σ.Ε. Βρυξελλών.

Μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας CoVid-19 στις ελληνικές εκπαιδευτικές μονάδες…

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο έγγραφο που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.   http://gsebxl.europe.sch.gr/images/COVID19.pdf

Εκδηλώσεις

  e_yliko1