Μήνυμα συντονιστή εκπαίδευσης κ. Διαλεκτόπουλου Α.

Διαλεκτόπουλος ΑθανάσιοςΑγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές

          Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας. Η νέα σχολική χρονιά είναι γεμάτη με όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και ουσιαστική πρόοδο.

             Με Υπουργική Απόφαση έχω αποσπαστεί στην Ελληνική Πρεσβεία Βρυξελλών ως Συντονιστής Εκπαίδευσης, για την Α΄/θμια και Β΄/θμια Εκπαίδευση στις χώρες Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία και Μονακό. Το έργο μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα καταβάλω κάθε  προσπάθεια για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στα ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντά μου. Ίσως σ' αυτό βοηθήσει η πρότερη εμπειρία μου στην ίδια θέση την περίοδο 2005-2008.

            Στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς εύχομαι να είναι πάντα δραστήριοι και δημιουργικοί στο έργο τους, οπλίζοντας τον εαυτό τους με ενθουσιασμό και υπομονή, ώστε να αποκομίσουν στο τέλος της χρονιάς τους πλούσιους καρπούς του μόχθου τους. Με τις άοκνες και φιλότιμες προσπάθειές τους, το θερμό ζήλο και την υποδειγματική ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν το παιδαγωγικό τους λειτούργημα, είμαι σίγουρος πως προσφέρουν πολλά στη μάθηση και αγωγή των Ελλήνων μαθητών του εξωτερικού. Από την πλευρά μου θα σταθώ συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθειά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

            Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του οράματος μας αποτελεί η αγαστή συνεργασία που θα πρέπει να έχουμε όλοι οι αρμόδιοι φορείς μεταξύ μας. Η αρωγή των γονέων στο εκπαιδευτικό έργο είναι καίριας σημασίας Μέσα από τη συνεργασία και μια κοινή παιδαγωγική στρατηγική μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

            Εύχομαι και στους μαθητές μας δύναμη και δημιουργικότητα στη μαθησιακή τους πορεία για μια πετυχημένη και παραγωγική σχολική χρονιά.

            Είμαι σίγουρος ότι με σύμπνοια απόψεων, εργατικότητα και υπομονή θα συμβάλλουμε καθοριστικά στην πρόοδο των μαθητών μας, την κοινωνία της χώρας διαμονής μας αλλά και την πατρίδα μας.

 

Με εκτίμηση

Δρ. Δρ. Θανάσης Διαλεκτόπουλος

back to top

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

  • Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος

    Συντονιστής του Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών είναι ο Δρ. Δρ. Διαλεκτόπουλος Αθανάσιος.

    Βιογραφικό σημείωμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Rue des Petits Carmes 6,
1000 Bruxelles,
Belgique


Tηλ: 0032-2-5455519

Tηλ: 0032-2-5455520


email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εκδηλώσεις

  e_yliko1  

ΑΝΑΚOΙΝΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

05-11-2019

Cours de grec moderne pour adults - Modern grieks taalcursus - Cursus voor volwassenen

Cours de grec moderne pour adults - Modern grieks taalcursus - Cursus voor volwassenen

Le bureau de l’Education de l’Ambassade de Grèce propose des cours de grec:   •cours structurés, ouverts à tous  •selon une approche communicative et professionnelle •découverte de la langue et de la civilisation grecque avec… mεraki et kεfi  •accès au niveau A1, A2, B1, B2 du Cadre Européen Commun de Référence pour les langues •90 heures de cours, 30 semaines  du 7 Octobre 2019 au 30 juin 2020 à l’ Ecole Hellénique de Bruxelles, Rue Joseph Claes...

15-10-2019

Διάλεξη από το Συντονιστή για εκπαιδευτικούς και γονείς στην Ολλανδία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ) Ουτρέχτης και η Ορθόδοξη Ενορία Ουτρέχτης σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονιστή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ελληνικής Πρεσβείας Βρυξελλών

24-09-2019

COURS DE GREC MODERNE POUR ADULTES

  Le bureau de l’Education de l’Ambassade de Grèce propose des cours de grec:

13-09-2019

Μήνυμα συντονιστή εκπαίδευσης κ. Διαλεκτόπουλου Α.

Μήνυμα συντονιστή εκπαίδευσης κ. Διαλεκτόπουλου Α.

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές           Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας. Η νέα σχολική χρονιά είναι γεμάτη με όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και ουσιαστική πρόοδο.

02-05-2018

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την εγγραφή μαθητών στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βρυξελλών για το Σχ. Έτος 2018-2019