Ευρωπαϊκή Ετικέτα ποιότητας - για το πρόγραμμα με τίτλο ‘A le recherche de notre Antigone- Ψάχνοντας την Αντιγόνη μας”

Το etwinning πρόγραμμα με τίτλο ‘A le recherche de notre Antigone- Ψάχνοντας την Αντιγόνη μας” που πραγματοποιήθηκε κατά τα σχολικά έτη 2016-2018 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ λυκείου αντίστοιχα, κατέκτησε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα ποιότητας. Το έργο ήταν μία συνεργασία πέντε σχολείων και τριών χωρών ( Βελγίου, Γαλλίας και Ελλάδας). Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών (Βασιλική Καραμπέτσου, Σωτηρία Φουτσιτζή, Ελένη Τσαπατόρη) γι’ αυτή τους τη διάκριση.

Το μήνυμα της Εθνικής Υπηρεσίας:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "A LA RECHERCHE DE NOTRE ANTIGONE ". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

 

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς

eTwinning Team

 

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 12:08
back to top