Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1000

6o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Θεάτρου για μαθητές στη Μασσαλία

Το Institut Sup?rieur Marseille Cadenelle, Ιδιωτικό Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο που προσφέρει 23 ειδικότητες στους 850 μαθητές του (Τουριστικά Επαγγέλματα, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τομέας Υγείας κ.α.) οργάνωσε και φέτος, 4-7 Απριλίου, στη Μασσαλία, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του σχολείου -134, bd des Lib?rateurs, 13376 Marseille Cedex 12- το  6ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Θεάτρου για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου το οποίο αποτελεί θεσμό στη Μασσαλία από το 2002. 

Στο φεστιβάλ έλαβαν φέτος μέρος η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Νορβηγία, η Μάλτα, η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με μια 12άδα μαθητών, ζωντανή μουσική, χορό και όμορφα κουστούμια, παρουσίασε με πολλή επιτυχία τον Αγαπητικό της Βοσκοπούλας. 

Η υπεύθυνη του Ελληνικού Σχολείου Μασαλίας κα Σοφία Μπουκάνου επιμελήθηκε τη μετάφραση στα ελληνικά  της Σύνοψης των θεατρικών έργων ?για πρώτη φορά τα κείμενα μεταφράζονται σε όλες τις γλώσσες των χωρών που παίρνουν μέρος- και παραβρέθηκε στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής την Παρασκευή 5 Απριλίου. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους συνείσφεραν σ? αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και ραντεβού στη Μάλτα το 2015 για το 7ο Φεστιβάλ. Με το καλό ξανά στη Μασσαλία το 2017!

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 07:53
back to top